Trojhránky ve vinném těstíčku
Recept ještě nebyl hodnocenPřiprav si vinné těstíčko (mouka,víno,vejce,sůl),sýr nakrájej na 8 kruhových výsečí,které namoč v těstíčku,a smaž v rozpáleném oleji. Podávej s hranolkami,bramborem. …
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 291 kJ / 309 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 23,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 23,33 g |
– nasycené | 15,00 g |
– nenasycené | 7,40 g |
–– mononenasycené | 6,67 g |
–– polynenasycené | 0,73 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 83 mg |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 1,33 g |
– cukry | 1,33 g |
––– laktóza | 1,33 g |
Připrav si vinné těstíčko (mouka,víno,vejce,sůl),sýr nakrájej na 8 kruhových výsečí,které namoč v těstíčku,a smaž v rozpáleném oleji. Podávej s hranolkami,bramborem. …
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 9. 5. 2024 08:30
Přidáno 9. 5. 2024 06:45
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Regionální specialita slezské nebe: Uzené maso s ovocnou omáčkou voní skořicí a neobejde se bez speciální přílohy
Míša Landová z Peče celá země nabídla recept na skvělý chlebíček: Vynikající zůstane několik dní, říká
Prostřeno v tomto týdnu: Těšte se na slaný závin, svíčkovou i lívance se žahourem. Poradíme, jak na něj!