Kynuté pečivo je strašákem většiny začínajících kuchařů, často úplně zbytečně
Kynuté pečivo vznikne upečením kynutého těsta. Aby bylo kynuté těsto správně vykynuté a výsledný výrobek krásně nadýchaný, je potřeba se držet osvědčených postupů a rad. Odměnou vám bude sladké i slané pečivo, které je mnohem lepší než kupované. Jistě ho zvládnete s domácí pekárnou i bez ní.
Tipy na slané i sladké kynuté pečivo
V poslední době se roztrhl pytel s řemeslnými pekárnami. Skvělý a trvanlivý chleba nebo obzvláště vypečené rohlíčky ale připravíte i doma. O Vánocích můžete zkusit upéct voňavou vánočku, o Velikonocích zase mazanec s rozinkami. Kdykoli během roku potěší pravé české buchty.
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Osvěžující poháry s mraženými borůvkami
Přidáno před 45 minutami
Jogurtový dip s česnekem
Přidáno před 2 hodinami
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 6 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 7 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 8 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 9 hodinami