16 tipů, jak využít zbylé brambory k přípravě oběda nebo večeře
Jak zužitkovat brambory, zbylé od včera nebo od oběda? Rozhodneme se podle toho, kolik jich je a jestli jsou oloupané, ve slupce nebo ve formě kaše. Poradíme vám, jak zpracovat brambory do několika sytých a dobrých pokrmů, a ještě ušetřit.
Uvařili jste hodně brambor a nyní musíte přemýšlet nad tím, jak je zpracovat, abyste je nemuseli vyhodit? Našli jsme pro vás pár tipů na využití zbylých brambor. Nezáleží ani na tom, kolik jich je - spotřebujeme všechny.
Mohlo by vás zajímat
Recepty ve výběru
- Selská omeleta s rajčaty
- Pečené medvědí brambory
- Lokše s povidly a mákem
- Paprikáš ze zbylých brambor
- Bramborový salát podle tatínka
- Bramborové škvarkové placky
- Zapečená kaše se zelím a sýrem
- Moje bramborové krokety
- Bramborová roláda s uzeným masem, červeným zelím a sosíčkem
- Květák a brambory zapečené s Hermelínem
- Bramborové knedlíčky do polévky
- Bramborové šišky s mákem nebo strouhankou
- Plněné brambory s bylinkami (vegan)
- Bramborovo špekové knedlíčky
- Lepenice z brambor zbylých od oběda
- Tvarohové řezy z bramborového těsta
1/16
1/16
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Osvěžující poháry s mraženými borůvkami
Přidáno před 1 hodinou
Jogurtový dip s česnekem
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 7 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 8 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 9 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
„Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
20 nejlepších receptů z kysaného zelí: Co je pro vás nejlákavější?
Komentáře