Časté chyby v kuchyni: Poradíme vám, jak mít vše dokonale připravené a uvařené
Seriál "Časté chyby" obsahuje spoustu skvělých rad, tipů a vychytávek, které vám pomohou při přípravě nejrůznějších pokrmů. Jednoduše, když budete vědět, jak předejít nejčastějším chybám při vaření, výsledek bude dokonalý. Zajímá vás třeba, jaké jsou nejčastější chyby při přípravě jíšky nebo jaké jsou chyby při tvoření čokoládových ozdob?
Jaké časté chyby s námi můžete vychytat?
Co se týče konkrétních oblastí, časté chyby bývají například při:
- vaření luštěnin či obilovin,
- sladkém pečení a zdobení,
- vaření omáček,
- dochucování jídel,
- zahradničení (pěstování, sklízení, skladování atd.),
- ohřívání jídla,
- uzení, pečení či třeba smažení,
- zahušťování,
- zavařování apod.
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mandlové šneky
Přidáno před 11 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 13 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 14 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno 8. 5. 2024 13:03
Přečtěte si Zobrazit více
Mletý máslový řízek podle Jaroslava Sapíka: Název má díky jemné máslové omáčce, citronová kůra mu dodá svěžest a vůni
Papež kdysi zakázal klobásy jako symbol hříchu. Dnes je máme na vánočním stole
VIDEO: Eliška srovnávala, který fastfood má nejlepší kuřecí burger. Vítěz nepřekvapil skvělým masem i houskou