26 jablečných moučníků: Ochutnejte ty nejlepší koláče, záviny a buchty na plech
Poslední zásoby loňských jablek můžeme zužitkovat do celé řady chutných moučníků. Nejběžnější a snadno dostupné ovoce je skvělým základem tradičních koláčů, řezů, závinů a nepečených dezertů. Máme pro vás výběr těch nejoblíbenějších, tyto dobroty vás jistě nadchnou.
Do moučníků se hodí chutná jablka, měla by být dobře vyzrálá a šťavnatá. Jen výborné, zdravé a kvalitní ovoce dá vzniknout lahodným moučníkům. Kyselejší jablka více přisladíme, ale sladká jablka mnoho cukru nepotřebují. K vylepšení chuti jablečných moučníků často používáme vlašské ořechy, rozinky a skořici. Nejčastěji z jablek pečeme různé jablečné záviny a štrúdly, ale strouhaná jablka lze také s úspěchem přidávat do těst a sladkých náplní.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Jablečný pudink
- Nepečený jablečný dort
- Jablečný dortík se skořicovou pěnou - nepečený
- Křehký jablkový koláč
- Jablkový perník
- Jablečný závin bez kynutí
- Křehký jablečný závin
- Jablečný štrúdl z domácího těsta
- Jablečný linecký koláč
- Cukrářské jablečné řezy
- Tvarohovo-jablečné postrouhané řezy (bezvaječné)
- Jablečné řezy s kokosem a smetanou
- Jablečné řezy naruby - zase trochu jinak
- Tvarohovo-jablková bábovka
- Jablečný koláč s pudinkem a piškoty
- Ořechovo-jablečný koláč II
- Jablečná roláda - rychlá
- Jablečné koláče
- Čokoládovo - jablečný moučník
- Mufiny z jablečného těsta
- Rychlá buchta z jablečného pyré
- Jablkový zázrak
- Hraběnčiny výborné řezy
- Jablečný cheesecake
- Jablečno - makový dezert
- Jablečný koláč s ovesnými vločkami
1/26
1/26
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 12 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 14 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 16 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno 3. 5. 2024 19:49
Věnečky výborné
Přidáno 3. 5. 2024 17:11
Přečtěte si Zobrazit více
3D dorty se svým tvarem podobají skutečným předmětům a přitom báječně chutnají
„Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Komentáře