Řezy jsou neodmyslitelnou součástí české kuchyně, jaké oblíbené jsou ty vaše?
Sladké na jazyku se rozplývající řezy jsou součástí našeho běžného jídelníčku. Každý z nás si jistě rád dopřeje sladkou tečku nejen po nedělním obědě. Existuje spoustu druhů a variací jak připravit řezy, proto si každý jistě vybere ty svoje oblíbené.
Máme pro vás pár tipů na dokonalé řezy
Mezi nejznámější a velmi oblíbené jsou Míša řezy, které vás uchvátí jsou chutí a snadnou přípravou. V sezoně plné ovoce si můžeme připravit lahodné řezy s ovocným krémem. Pro milovníky čokolády tu máme řez plněný krémem z pařížské šlehačky.
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 3 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 6 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 10 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přečtěte si Zobrazit více
Semínka černuchy dodávají výraznou chuť indickým pokrmům. Její léčivé účinky znali už starověcí lékaři
Vánoční rekordy: Největší šálek horké čokolády obsahoval 4500 litrů sladkého nápoje a padlo na něj 600 kg čokolády
Hitem letošního léta je marináda shiokoji. Skvěle ochutí saláty, omáčky i maso před grilováním