uvařila 19. 5. 2015 21:24
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 5. 2015 21:24
mouka hladká, vejce, sůl, voda, brynza, zelí bílé hlávkové, cibule, kmín mletý, sůl, cukr, olej, špek uzený, cibule, sádlo
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Jak na poctivou rajskou omáčku: Základem jsou kvalitní rajčata a vývar. Chuť dodá perník, tymián i skořice
Některé odrůdy papriky lze úspěšně pěstovat i na balkoně. Pro bohatou úrodu však potřebují zvýšený přísun živin a tepla
V Prostřeno bude syrové maso: Na tohle nesmíte při přípravě carpaccia zapomenout