uvařila 23. 12. 2017 06:46
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 12. 2017 06:46
fazole bílé, cibule, česnek, vývar masový, protlak rajčatový, párky, paprika sušená sladká, mouka hladká, sůl, pepř mletý, cukr, olej, smetana na vaření
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Dokonalé bramborové krokety: Aby byly uvnitř vláčné a na povrchu křupavé, musí se hlavně správně smažit
Kulajda z cukety trumfne i originál. Jemná houbová polévka s brambory a koprem už nepotřebuje zahustit moukou
Pečený guláš z hovězích líček: Aby bylo maso jemné a šťavnaté, nesmí se příprava uspěchat a pomůže i jeden trik