uvařila 28. 5. 2015 16:01
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 5. 2015 16:01
jablko, brokolice, cibule červená, šťáva citronová, olej dýňový, okurky sterilované, bazalka čerstvá, oříšky kešu, majolka, jogurt bílý, česnek, hořčice plnotučná, hořčice starodávná, hořčice s křenem, omáčka sojová, miso mugi, okurky sterilované
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 10. 6. 2024 14:49
Přidáno 10. 6. 2024 14:48
Retro okénko: Rychlošlehač na smetanu stával kdysi 15 Kčs, šlehač s metličkami 30 Kčs. A práci zvládly oba za pár minut
Matjesy, uzenáče, pečenáče, zavináče... Různé delikatesy z jedné ryby! Víte, jak na ně?
Šéfkuchař hotelu Pupp nám prozradil recept na legendární karlovarský knedlík. Během festivalu si na něm pochutnává i herec Johny Depp