Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinovací jehla

Máte někdo zkušenost s touhle věcí? Koupila jsem ji, že ji využiju při různých úpravách masa. Ale mám z toho rozporuplné pocity. Zkoušela jsem manarinovat bůček před uzením, ale při vstříknutí láku, mi všechen vytekl ven :-(( Všude se píše jak je maso po namarinování šťavnaté a jiné pozitiva, ale návod jak jehlu použít žádný. Máte někdo nějaké rady? Díky

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Poslední diskuze

„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 2 hodinami

„Mražení jídla “ Sabule77, před 2 hodinami

„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Naposledy jste si prohlédli