Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Guláš Samuraj

Skoro každý pátek se doma vedou vášnivé diskuze o tom, co bude o víkendu k obědu. Pokud máte rádi pálivé, uvařte guláš tak ostrý, jako je samurajský meč. Máme pro vás osvědčený recept, který se vám zaručeně povede.

Hodnocení receptu je 5,0 (27×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 50 min

70 min (20 min příprava + 50 min tepelná úprava)

18. 2. 2010 15:12

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 150 kJ / 753 kcal
Bílkoviny112,76 g
Tuky28,58 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 419 mg
Sůl1,63 g
Sacharidy10,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jaromira18 Jaromira18

24. 2. 2022 16:51

Dělám podobně a pochutnáme si. Sice mě to trvá, často podlévám, ale ten sos nemá chybu.:-K

bohynovka bohynovka

29. 1. 2020 09:29

pbarva: Ja bych koupila vyzrale maso primo urcene na minutkovou uravu, v tomto pripade nejspis rostenec. Prave svickove by mi bylo lito, tu pouzivam vyhradne na steaky a z falesne bych se bala tuhosti. U steakoveho masa plati, ze kdyz tu tepelnou pripravu presvihnete, bude tuhe a musite ho pak podusit tzv. do mrtva. A v takovem pripade uz muzete s klidem pouzit zadni, podpleci nebo tu falesku.
A casto se zapomina, ze by maso melo mit pokojovou teplotu, u steakoveho to plati dvojnasob. Myslim, ze to je pro vyslednou krehkostu minutkove upravy dulezitejsi, nez treba nakladani do oleje atd. (coz treba ja nedelam).

pbarva pbarva

29. 1. 2020 09:20

Dajda: nevím, jak jinak docílit změknutí masa , třeba dáte dobrou radu.

Dajda Dajda

28. 1. 2020 16:45

pbarva: To musí být moc dobré, ale potom už snad není nutné opečené maso dusit - k tomu zřejmě směřuje i casinova poznámka.

casino casino

28. 1. 2020 15:40

pbarva:
No, když se může dělat tatarák z kýty, tak proč nevařit guláš ze svíce, že ;-)

pbarva pbarva

28. 1. 2020 15:35

Dajda: ano to máte pravdu, dělám ze svíčkové

casino casino

28. 1. 2020 11:32

Dajda:
Ona "Minutka je minutka" mi připomněla jistý hotel, kde ke klasické svíčkové podávali minutkový:-! stejk 8-(

Dajda Dajda

28. 1. 2020 11:06

pbarva: Minutka je minutka, musí se udělat z takového masa, aby se už nemusela dusit, protože pak už to minutka není:-!

pbarva pbarva

28. 1. 2020 10:37

Vlastak83: Samuraj je minutkový guláš

srettka

28. 1. 2020 09:18

Zkuste místo kečupu dát Cikánskou omáčku, je to vynikající:yes:

Dajda Dajda

28. 1. 2020 07:39

DrobecekXJ: Já bych přidala malé bramboráčky jako přílohu - tak je šťáva nerozmáčí. ;-)

DrobecekXJ

27. 1. 2020 22:57

Dovedl bych si tento "Gulášek" představit třeba i naplněn v bramboráku <3 :yes:

Jana Kaurová

31. 12. 2015 13:57

Doporučuji,je to výborný recept, doma sklízím velké pochvalu, když ho přichystám na oslavy.:yes::-p

magdalenka magdalenka

30. 12. 2015 16:54

Vlastak83: Prečo nepridáš fotku svojho výtvoru?

Vlastak83

30. 12. 2015 16:08

Opět samuraj není guláš ale minutka ten s hranolkama pekné a co je to s tou rejží se vam to asi moc nepovedlo jelikoz se to samuraji nepodobá:-8:-D

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: samuraj recept z vepřového samurajský guláš hovězí samuraj hovězí guláš recept hovězí samuraj recept samuraj z hoveziho masa vepřový samuraj kuřecí samuraj jídlo samuraj samuraj recept z hovězího samuraj jídlo samuraj z vepřového masa samuraj recept z kuřecího masa samuraj z roštěné hovězí nudlicky samuraj veprovy samuraj recept samuraj z kureciho masa samuraj z hovězího recepty gulas samurajský guláš recepty

Suroviny: maso hovězí, olej, česnek, sůl, pepř mletý, paprika sušená sladká, feferonka, omáčka worcesterová, kečup sladký

TopRecepty.cz

Guláš Samuraj

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qQRp