Pstruh na tymiánu + brambory Zdeňka Polreicha
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 267 kJ / 64 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,26 g |
Tuky | 0,72 g |
Vláknina | 4,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,98 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Lze podávát i s zeleninovým salátem nebo zelenýma fazolkama povařenýma 5 min ve vodě a osmaženýma se slaninou na pánvičce.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 10. 2015 20:20
Pan Polreich má skutečně velkou fantazii, jsme stejný ročník.
Můj obor. je také gastronomie. začátek-Interhotel.Pstruh, podle
mého názoru je nejlepší jen, sůl,paprika a kmín,nakonec citrón.
Příloha vařený brambor,cibulka, orestovat anglickou slaninu nakonec
kadeřávku.V jednoduchsti je vždy krása kuchařského umění. Všichni nemůžeme být stejní a každý hájí své. Přeji dobrou chuť.Dag.Kubíčková.
Můj obor. je také gastronomie. začátek-Interhotel.Pstruh, podle
mého názoru je nejlepší jen, sůl,paprika a kmín,nakonec citrón.
Příloha vařený brambor,cibulka, orestovat anglickou slaninu nakonec
kadeřávku.V jednoduchsti je vždy krása kuchařského umění. Všichni nemůžeme být stejní a každý hájí své. Přeji dobrou chuť.Dag.Kubíčková.
24. 3. 2014 14:21
Myslím, že Polreich je zásadně proti citronu v rybě před pečením, dává se až nakonec aby se z masa nestalo bláto :)
26. 1. 2014 15:04
Bohužel, u tohoto receptu je jedna velika chyba - pect rybicku s citronem ktery ma kuru, kdo zkousel a pise, ze vyborne - nezkusil. Vse zhorkne, nikdy citon s kurou, at uz se to tyka svickove, nebo pstruha - to je zaklad. Jinak je to recept dobry.....az na tu kuru
1. 10. 2012 16:56
Právě jsem dojedla a bylo to vynikající Jednoduché a přitom skvělé. A měla jsem to jen s celozrnným pečivem. Posílám bod.
1. 6. 2010 19:30
Pstruh je moje oblíbená dobrůtka, přiděluji bodíka
31. 5. 2010 22:12
Jednoduše krásný recept a stejně tak i fotečka... A luxusní bašta na závěr .
31. 5. 2010 10:36
Veroly, to je věru dobrota a já zrovna ty brambory včera dělala a vůbec nevím, že by to byly Polreichovo brambory-dělám tak šťouchané brambory běžně, hlavně hodně té cibulky(dávám 3)a ještě tam hodím hrst pažitky. Jsou výborný a pstruh je pstruhMáš 5.boda
31. 5. 2010 09:14
Tohle dělám a to jsem pana Polreicha ještě neznala
31. 5. 2010 09:13
Ano, pravda, ne každému sedne tahle ojediněla osobnost ) ale fakt je ten, že jeho brambory jsou výborný. Vždy jsem preferovala bramborovou kaši, ale od té doby, co mám tento recept dělám pouze brambory s cibulkou. Jinak děkuji za body. Co se týká pstruha, koupila jsem živé v tescu.
31. 5. 2010 09:06
Veroly, pana Polreicha sice nemůžu ani cítit, nicméně, ryby mám moc ráda a v tvém provedení je to nádhera
31. 5. 2010 08:57
Veroly,tak na takovou rybičku mne vždy dostaneš,mám moc ráda ryby a pstruha zvláště,nedávno jsem si ho dala v Jizerkách hmmdávám boda recept ukládám
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 1 hodinou
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 23 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 12 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 19 minutami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 1 hodinou
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 2 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 3 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 3 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 4 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Ronnykush uvařila před 4 hodinami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Tesco uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Recepty z českých filmů: Nadýchaná a rychlá bublanina paní Mráčkové skvěle chutná s jahodami
Jak hnojit rajčata: Správné postupy zajistí bohatou úrodu a zdravé rostliny po celou sezonu
Další recepty
Tématické fráze: pstruh na másle podle polreicha pstruh podle zdeňka pohlreicha bramborová kaše podle polreicha recepty pstruh pohlreich pstruh pohlreich pstruh recept pohlreich pstruh na másle podle pohlreicha ryby recepty polreich šťouchané brambory podle polreicha pstruh podle pohlreicha pečený pstruh podle polreicha grilování od polreicha zdenek polreich recepty na ryby kucharka pstruh kuchařka polreicha polreich kuchařka zdeněk pohlreich pstruh pstruh na másle zdeňka pohlreicha ryba se zeleninou podle polreicha pstruh na másle pohlreich
Suroviny: pstruh, citron, tymián, sůl, pepř, máslo, slanina, brambory, cibulka, máslo, sůl
Pstruh na tymiánu + brambory Zdeňka Polreicha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7p91
11 názorů