Tvarování rohlíků
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Můžete je vyzkoušet třeba na tomto receptu: http://www.toprecepty.cz/recept/15429-klasicke-ces...
Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 5. 2014 08:30
6. 5. 2014 08:27
18. 10. 2010 21:50
18. 10. 2010 19:24
18. 10. 2010 15:41
18. 10. 2010 14:31
18. 10. 2010 14:08
A rohlík můžeš klidně motat i z trojúhelníku, ale toto mi při výrobě velkých rohlíků přijde rychlejší (u malých, třeba bratislavských, zůstávám u dělení kruhu na výseče). Myslím, že při tomto způsobu je těsto i víc natenko vyválené, víckrát ho "namotáš" a hotový, upečený rohlík je víc podobný kupovanému.
18. 10. 2010 14:02
18. 10. 2010 14:00
18. 10. 2010 13:30
18. 10. 2010 12:12
18. 10. 2010 12:10
18. 10. 2010 12:08
18. 10. 2010 12:07
18. 10. 2010 12:03
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Osvěžující poháry s mraženými borůvkami
Přidáno před 1 hodinou
Jogurtový dip s česnekem
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 7 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 8 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 9 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 24 minutami
Vepřové maso na paprikách
Moanka uvařila před 44 minutami
Obalená hlíva ústřičná
LILFakt uvařila před 46 minutami
Výborný rychlý makovec
Hanina65 uvařil před 50 minutami
Krájené hranaté "koláče" z plechu
Beruna uvařila před 1 hodinou
Rebarborový koláč
honejsbubu uvařila před 2 hodinami
Rebarborový koláč s krupicovou kaší
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Vepřová bratislavská plec
MajaFero uvařila před 3 hodinami
Makový koláč s třešněmi
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
V Praze si můžete sami natočit „zmrzku“. Nás vyšel plný kelímek zhruba na dvě stovky a takhle to probíhalo
Olomoucké tvarůžky ve studené kuchyni skvěle využijeme do pomazánek a salátů, dokonce je můžeme naložit
Olomoucké tvarůžky v teplé kuchyni. Jsou skvělé do polévek a v kombinaci s masem, zeleninou, brambory nebo těstovinami
Další recepty
Tématické fráze: motání rohlíků jak motat rohlíky jak se motaji rohliky vyroba rohliku návod na pečení rohlíku rohlíky recept jak se motá rohlík recept na rohlíky recepty pro začátečníky jak se tvarují rohlíky rohlíky motání rohlíků video motání loupáků jak motat loupáky rohlík výroba rohlíků video jak motat rohlík postup motání rohlíků jak se motaji loupaky popis pracovního postupu recept
Suroviny: těsto kynuté
Tvarování rohlíků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/69pQ
23 názorů