Karfiol (květák) so syrom a ančovičkami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 479 kJ / 1 310 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,06 g |
Tuky | 119,72 g |
Vláknina | 4,14 g |
Cholesterol | 387 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,70 g |
Sacharidy | 25,88 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 5. 2012 20:09
17. 5. 2012 19:15
Citrón dávam, aby karfiol stratil príkry pach a chuť. Navyše sa pri pečení nerozpadne
17. 5. 2012 18:43
Já nevím proč, ale kombinace květáku a smetany je velice zákeřná. Mě tato kombinace vždycky zhořkne a už mě to nechutná, ale vím, že figl na to existuje. Není to náhodou ten citrón?
17. 5. 2012 17:18
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 8 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 6 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 6 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 7 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 7 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 8 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 9 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 9 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 10 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 10 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jak hnojit rajčata: Správné postupy zajistí bohatou úrodu a zdravé rostliny po celou sezonu
Další recepty
Tématické fráze: proč zhořkne květák proč květák zhořkne pečený květák ančovičky pach z květáku zhořkne květák květák zhořkne květákový salát s ančovičkami jak varit s ancovickama
Suroviny: květák, sýr, smetana, máslo, ančovičky v oleji, citron, sůl
Karfiol (květák) so syrom a ančovičkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jzq2
4 názory