Boršč s protlakem
Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Energie | 3 390 kJ / 810 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,50 g |
Tuky | 11,93 g |
Vláknina | 22,89 g |
Cholesterol | 221 mg |
Sodík | 556 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 45,97 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 10. 2012 11:49
25. 9. 2012 22:28
25. 9. 2012 17:00
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 2 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 51 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 59 minutami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 2 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 2 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 3 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 3 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 5 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Ronnykush uvařila před 5 hodinami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Tesco uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
BeBe řezy se žloutkovým krémem a čokoládovou polevou podle Terezy z Peče celá země. Téhle variaci nikdo neodolá
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Další recepty
Tématické fráze: boršč recept recept na borsc boršč recept boršč boršč recepty boršč-recept borst falešný boršč s rajským protlakem a mletým masem polévka z červené řepy borsc s rajským protlakem
Suroviny: maso hovězí, maso vepřové, zelí bílé, mrkev, petržel, kapusta, celer, pepř bílý, cibule, protlak rajčatový, řepa červená, koření nové koření, pepř černý, bobkový list, sůl, olej, smetana sladká
Boršč s protlakem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gM23
3 názory