Přírodní krkovička s kedlubnovou omáčkou
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 2 250 kJ / 538 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,45 g |
Tuky | 44,40 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 81 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 24,80 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 9. 2021 08:59
3. 8. 2015 12:02
Dneska jsem vyzkoušela a moc dobré,,smetana krásně zjemní kedlubny a omáčka je chutná a jemná.. O krkovici ani nemluvě, tu já můžu na milion způosobů. Takže děkuji za tip a přeji všem dobrou chuť
31. 7. 2015 17:54
Šmarjá Panno, tak krkovice píše!. A kedlubnovou omáčku taky dělávám s menší obměnou, paráda, super k tomu masu
30. 7. 2015 19:57
moc pěkné
30. 7. 2015 17:17
Mňam
29. 7. 2015 19:16
Chutně uvařeno, skvělá prezentace +3
29. 7. 2015 19:07
Nádhera
29. 7. 2015 19:05
Krásně upravené maso i ostatní
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 14 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 18 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 20 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 6 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 6 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 6 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 7 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 7 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 8 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 8 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 10 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 10 hodinami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Další recepty
Tématické fráze: přírodní krkovička kedlubnová omáčka hovězí s kedlubnovou omáčkou recepty z krkovice recept na kedlubovou omáčkou recepty s kedlubnou krkovička na prirodni podusena kedlubna
Suroviny: krkovice vepřová, koření na steak, sůl, pepř, olej olivový, kedlubna, máslo, mouka hladká, mléko, sůl, pepř bílý
Přírodní krkovička s kedlubnovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wl6M
8 názorů