Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí na česneku

Jehněčí maso bývá často opíjeným v naší kuchyni. Své místo má však na slavnostní velikonoční tabuli. Dušené jehněčí maso na česneku si zachová svojí křehkou a aromatickou chuť. Jako přílohu můžete zvolit bramborovou kaši.

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 60 min

80 min (20 min příprava + 60 min tepelná úprava)

5. 1. 2018 15:15

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 495 kJ / 1 074 kcal
Bílkoviny155,47 g
Tuky40,92 g
Vláknina11,34 g
Cholesterol 585 mg
Sodík 570 mg
Sůl1,35 g
Sacharidy18,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

https://katfoblog.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: jehněčí na česneku skopové na česneku jehňečí na na česneku top recepty jehněčího masa jehněčí maso na na česneku jehněcí ma česneku recepty.cz jehneci na česneku jak upect jehněčí,aby bylo měkké recept na jehněčí na na česneku jehněčí na sádle ehněčí na na česneku jehneci na cibuli a česneku jehněčí na čessneku jehněčí s česnekem recept recepty na jehneci jehněčí na česneku - recept jehnečikostky na česneku jehněcí na na cibulce jehněčí maso na cesneku jehněčí s česnekem

Suroviny: maso jehněčí, cibule, česnek, sádlo, sůl, pepř mletý, vývar masový

TopRecepty.cz

Jehněčí na česneku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rrBE

Naposledy jste si prohlédli