Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kachna po francouzsku se zeleninovým pyré podle Ondřeje Slaniny

Máte rádi, když je recept kompletní na maso i přílohu? Tak to jste tu správně. Dokřupava vypečené kachní prso je dochuceno koňakem a tymiánem. K němu se pak podává pyré z brambor a cukety a grilovaný chřest.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 20 min

55 min (35 min příprava + 20 min tepelná úprava)

14. 6. 2019 10:07

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie5 255 kJ / 1 256 kcal
Bílkoviny13,92 g
Tuky82,87 g
Vláknina21,78 g
Cholesterol 255 mg
Sodík 56 mg
Sůl0,08 g
Sacharidy78,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: optigril kuřecí prsa kachní prsa po francouzsku kachna recepty pyré ke kachně cuketa na optigrilu

Suroviny: prsa kachní, tymián, koňak, sůl, pepř mletý, chřest, brambory, chřest bíly, česnek, cuketa, voda, máslo, sůl

TopRecepty.cz

Kachna po francouzsku se zeleninovým pyré podle Ondřeje Slaniny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MvRP