Žloutkový krém (creme patissiere)
Poctivý žloutkový krém je základem každé cukrařiny, připravte si ho doma i Vy a naplňte si jím třeba věnečky, větrníky nebo žloutkové řezy, že jste to ale ještě nezkoušeli? Nevadí, není to nic těžkého a výsledek bude ohromující.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 6 598 kJ / 1 577 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,15 g |
Tuky | 89,61 g |
Vláknina | 0,03 g |
Cholesterol | 1,29 g |
Sodík | 262 mg |
Sůl | 0,93 g |
Sacharidy | 144,22 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 3 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 37 minutami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 44 minutami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 1 hodinou
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 3 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 3 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 4 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 4 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Žloutkový krém: Chutná náplň s vůní rumu pozvedne chuť žloutkových věnečků
Dort Esterházy podle Josefa Maršálka: Bílky na těsto je lepší nedošlehat a máslo a pudink do krému musí mít stejnou teplotu, radí cukrář
Jak ušlehat žloutky s cukrem: Rady k dosažení dokonalé žloutkové pěny
Další recepty
Suroviny: mléko, rum, cukr, škrob kukuřičný, žloutek, pasta vanilková, máslo
Žloutkový krém (creme patissiere)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rzAp
0 názorů