Pohankové lívance s jahodami
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 10 800 kJ / 2 581 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,17 g |
Tuky | 42,72 g |
Vláknina | 35,20 g |
Cholesterol | 558 mg |
Sodík | 709 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 446,46 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 9. 2021 19:17
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí karlovarské rohlíky
Přidáno před 12 hodinami
Placičky s kopřivami
Přidáno před 15 hodinami
Dalamánkové bagety
Přidáno před 16 hodinami
Domácí marshmallow
Přidáno před 19 hodinami
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 20 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Falešný španělský ptáček
vladhn uvařila před 5 hodinami
Velice pikantní utopenci jen pro otrlé
zutro uvařil před 6 hodinami
Pohár ze zakysané smetany a pudinku bez vaření
Moanka uvařila před 7 hodinami
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
RabaRoman uvařila před 8 hodinami
Sirup z květů černého bezu
Mishishe1 uvařila před 8 hodinami
Vepřová plec na hořčici
harvel uvařil před 8 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
marketakostova uvařil před 12 hodinami
Rychlý fazolový guláš
dyll3n uvařila před 12 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Misulka12 uvařila před 13 hodinami
Bábovka ze zakysané smetany, s vůní skořice
Christine uvařil před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pohanková mouka je skvělou surovinou pro domácí pečení. Vyzkoušejte oblíbené recepty na chléb, lívance a palačinky
Dokonalý jahodový sirup: Základní příprava, tipy na netradiční dochucení a rady, kam sirup využít
Staročeské smažené kosmatice: Květy černého bezu se dají připravit nasladko i naslano podle snadných receptů
Další recepty
Suroviny: podmáslí, vejce, mouka pohanková, vločky ovesné jemné, med, sůl, prášek do pečiva, olej, šlehačka, jahody
Pohankové lívance s jahodami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PPY4
1 názor