Candát na červené čočce
Skvělá ryba jakou je candát, si zaslouží dokonalou přílohu. A tou může být ne úplně tradiční červená čočka v kombinaci se salátovou okurkou. Rychlá příprava ryby, vynikající chuť středomořského koření čubrica i lehká příloha - to vše vás pobízí recept vyzkoušet.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 763 kJ / 1 138 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,32 g |
Tuky | 22,00 g |
Vláknina | 36,10 g |
Cholesterol | 239 mg |
Sodík | 185 mg |
Sůl | 0,46 g |
Sacharidy | 93,72 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj receptu neznám. Doporučuji drobnozrnou čočku je chutnější než půlená. Lze udělat i s jinou rybou ale candát je podle mne nejchutnější naše ryba.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 6. 2023 22:30
29. 6. 2023 21:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 14 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 17 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 19 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 5 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 5 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 6 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 6 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 6 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 7 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 8 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 9 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 9 hodinami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Dáte si kapra, pstruha nebo lososa? Receptů z ryb je velké množství. Stačí si vybrat
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Další recepty
Suroviny: candát, sůl, pepř mletý, šťáva citronová, ghee, okurka salátová, kopr čerstvý, čočka, soda jedlá, sůl, pepř mletý, koření čubrica, voda, šťáva citronová
Candát na červené čočce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4x6Rg
2 názory