Ocásková šou
I z méně kvalitní části vepřového masa můžeme z trochou šikovnosti vytvořit hned tři samostatné pokrmy. Vyškvařené sádlo využijeme nejen na chleba, ale i později při vaření, vydatná kroupová polévka nás dokonale zasytí a využití uzeného masa je nedozírné.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 16 280 kJ / 3 891 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 341,10 g |
Tuky | 234,40 g |
Vláknina | 15,35 g |
Cholesterol | 715 mg |
Sodík | 3,98 g |
Sůl | 2,20 g |
Sacharidy | 96,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Vepřové ocásky pořídíme u klasického řezníka. Jedná se o podélně půlené páteřní kosti mezi kýtou a koncem ocásku. Celé konce slabých ocásků s nožičkami můžeme přikoupit do vývaru.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 7. 2023 16:00
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 5 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 2 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 3 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 4 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 5 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 5 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 6 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 7 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 7 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Odlehčená jídla občas vyhledáváme všichni. A není to jen kvůli hubnutí
Nejlepší recepty na zeleninové polévky: Kořenová zelenina v nich nesmí chybět, především mrkev, celer a petržel
Jak uvařit kroupy, aby nenadýmaly? Dříve bývaly důležitou součástí jídelníčku, jsou výživné, levné a když se dobře uvaří, tak velmi chutné
Další recepty
Suroviny: maso, sádlo, kost, zelenina kořenová, kroupy, praganda, majoránka, česnek, pepř mletý, sůl
Ocásková šou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/823EW
Škvarkové sádlo
spagetka
Hodnocení receptu je 4,9 (21×)