Hovězí steak s liškami na víně
Na dokonalý hovězí steak nemusíte nutně do restaurace. Připravte si jej u vás doma, propečený podle vaší chuti. Přelít jej pak můžete lahodnou omáčkou z restovaných lišek. Chuť hub doladí kmín, bílé víno a kousek másla na závěr.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 24 548 kJ / 5 867 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,20 g |
Tuky | 632,52 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 1,94 g |
Sodík | 34 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 14,24 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 9. 2023 11:50
veronika_straka (moderátorka): díky za komentář a určitě to stojí za zkoušku, hlavně mít dobré maso. přeji krásný den
12. 9. 2023 11:41
Maruško, to vypadá naprosto famózně! a přitom tak snadná příprava, že bych si na ten steak troufla i já
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 3 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 3 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 4 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 6 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 6 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 6 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 7 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 7 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Víte, co je legírování? Jedná se o závěrečné zjemnění omáčky nebo výpeku studeným máslem
5 častých chyb při přípravě steaků: Na co si dát pozor, aby byly steaky dokonalé
Další recepty
Suroviny: maso hovězí, olej olivový, máslo, sůl hrubá, pepř, houby lišky, máslo, cibule šalotka, česnek, kmín celý, víno bílé, sůl, pepř mletý, vývar masový, máslo, petrželka
Hovězí steak s liškami na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRY4Y
2 názory