Kachní prsa sous - vide s pomerančovou omáčkou z varného mixéru
Sváteční menu nemusí být jen tradiční kachna, knedlík a zelí. Obměna v přípravě je sympatická v tom, že většinu příprav můžete podniknout i více dnů před plánovaným podáváním. A s použitím techniky je vaření opravdu snadné.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 4 496 kJ / 1 075 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,84 g |
Tuky | 76,96 g |
Vláknina | 4,96 g |
Cholesterol | 102 mg |
Sodík | 4,16 g |
Sůl | 9,86 g |
Sacharidy | 69,92 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pokud připravujeme pouze menší množství masa, lze využít v konečné fázi příprav opečení na nepřilnavé pánvi.
Recept pochází z platformy pro varný mixér.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 11. 2023 22:24
12. 11. 2023 20:32
12. 11. 2023 18:44
12. 11. 2023 17:42
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí karlovarské rohlíky
Přidáno před 12 hodinami
Placičky s kopřivami
Přidáno před 15 hodinami
Dalamánkové bagety
Přidáno před 16 hodinami
Domácí marshmallow
Přidáno před 19 hodinami
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 20 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Falešný španělský ptáček
vladhn uvařila před 6 hodinami
Velice pikantní utopenci jen pro otrlé
zutro uvařil před 6 hodinami
Pohár ze zakysané smetany a pudinku bez vaření
Moanka uvařila před 7 hodinami
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
RabaRoman uvařila před 8 hodinami
Sirup z květů černého bezu
Mishishe1 uvařila před 8 hodinami
Vepřová plec na hořčici
harvel uvařil před 8 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
marketakostova uvařil před 12 hodinami
Rychlý fazolový guláš
dyll3n uvařila před 12 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Misulka12 uvařila před 13 hodinami
Bábovka ze zakysané smetany, s vůní skořice
Christine uvařil před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny radí: Valašská kaše pápěnka je vylepšenou verzí obyčejné krupičky. Dokonalou chuť zajistí jeden krok navíc
Vaření metodou sous-vide: Co to znamená a k čemu tuto metodu použít
Máslové brambory s pečeným česnekem: Chuťově výraznější příloha se báječně hodí k minutkám, ale i jako samostatné jídlo
Další recepty
Suroviny: prsa kachní, pepř mletý, sůl, tymián, máslo, pomeranče, med, zázvor, česnek, omáčka sojová, vývar drůbeží, semínka sezamová
Kachní prsa sous - vide s pomerančovou omáčkou z varného mixéru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBPLJ
4 názory