Chřestový krém s čerstvým hráškem a pršutem
Pokud vám z přípravy chřestu zbyly spodní tužší části, určitě je nevyhazujte. Hodí se na přípravu dobré polévky. K chřestu přidejte ještě čerstvý hrášek a na závěr polévku ozdobte nudličkami pršutu a krájenou petrželkou.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 362 kJ / 804 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,50 g |
Tuky | 49,98 g |
Vláknina | 17,50 g |
Cholesterol | 173 mg |
Sodík | 1,25 g |
Sůl | 3,16 g |
Sacharidy | 47,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Odlomené kousky chřestu nikdy nevyhazujeme, na polévku se skvěle hodí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 5. 2024 19:30
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jogurtový dip s česnekem
Přidáno před 2 hodinami
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 6 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 7 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 8 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 8 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Právě bylo uvařeno:
Krájené hranaté "koláče" z plechu
Beruna uvařila před 11 minutami
Rebarborový koláč
honejsbubu uvařila před 1 hodinou
Rebarborový koláč s krupicovou kaší
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Vepřová bratislavská plec
MajaFero uvařila před 2 hodinami
Makový koláč s třešněmi
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 3 hodinami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 3 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 3 hodinami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 3 hodinami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Suroviny: chřest zelený, hrachové lusky, pršut, máslo, mouka, vývar drůbeží, sůl, pepř bílý mletý, petržel
Chřestový krém s čerstvým hráškem a pršutem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rk9NL
1 názor