Sladké topinky z horchaty
Recept ještě nebyl hodnocen1. Bagetu pokrájíme na plátky, které namočíme na několik hodin do horchaty. 2. Plátky obalíme v ušlehaném vejci a prudce osmažíme v horkém oleji. 3. Necháme okapat a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 237 kJ / 57 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,50 g |
Tuky | 0,70 g |
– nasycené | 0,10 g |
– nenasycené | 0,60 g |
–– mononenasycené | 0,30 g |
–– polynenasycené | 0,30 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,00 g |
– cukry | 9,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
1. Bagetu pokrájíme na plátky, které namočíme na několik hodin do horchaty. 2. Plátky obalíme v ušlehaném vejci a prudce osmažíme v horkém oleji. 3. Necháme okapat a…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Jak na nejlepší pracny? Do těsta přidejte trochu hřebíčku a nechte ho odležet, na snadné vyklopení z formičky stačí jeden fígl
Uvařte si šoulet. Víte, že kombinace hrachu a krup se hodí i k posvícenské huse?
Soutěžte o batůžky plné pochoutek a knih pro děti! Připojte se k naší soutěži a vyhrajte skvělé ceny, které udělají radost vašim malým výletníkům