Jehněčí plíce s ledvinkami
Recept ještě nebyl hodnocenNa oleji orestujeme nakrájanú cibuľu s bobkovým listom. Pridáme papriku, premiešame. Vložíme nakrájané pľúcka a ľadvinky. Premiešame, podlejeme vodou. Osolíme, okoreníme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 397 kJ / 95 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 3,60 g |
– nasycené | 1,70 g |
– nenasycené | 1,40 g |
–– mononenasycené | 1,10 g |
–– polynenasycené | 0,30 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 479 mg |
Sodík | 219 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu s bobkovým listom. Pridáme papriku, premiešame. Vložíme nakrájané pľúcka a ľadvinky. Premiešame, podlejeme vodou. Osolíme, okoreníme…
Ledvinky očistíme od zbytku loje a odblaníme.Podélně je rozřízneme a odstraníme močovody.Následně je osolíme, posypeme lehce oregánem a rozmarýnem.Dovnitř vložíme ještě…
Jehněčí pečínka patří ke svátkům jara skoro stejně jako smažený kapr k Vánocům. Na stole se obvykle objevovala v neděli, na Boží hod velikonoční. Ale nyní si ji můžete…
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Jídelní rozmary slavných: Herec Harrison Ford přestal jíst maso, ale miluje jednoduše upraveného lososa s chřestem
Dokonalé podzimní osvěžení: Cider chutná studený i teplý a použít ho můžete i do jídla
Chřest je nejlepší spotřebovat do týdne, říká odborník, a radí zabalit jej do vlhké utěrky