Rychlá a chutná večeře - "čína" z hlívy a pórku
Recept ještě nebyl hodnocenPórek pokrájíme na kolečka. Hlívu ústřičnou a omytá rajčata nakrájíme na menší kousky, promícháme s olejem, sojovou omáčkou, uzenou paprikou a lžící worcesterové omáčky…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pórek pokrájíme na kolečka. Hlívu ústřičnou a omytá rajčata nakrájíme na menší kousky, promícháme s olejem, sojovou omáčkou, uzenou paprikou a lžící worcesterové omáčky…
Maso naklepeme, osolíme a opepříme. Přidáme špetku zázvoru a posypeme sušeným tymiánem.Olej rozehřejeme a orestujeme nakrájenou cibuli se špekem dosklovita. Vložíme maso…
Smetanová omáčka plná zeleniny a s vůní česneku? Že to zní lákavě? Vyzkoušejte recept na kedlubny s mrkví a hráškem na česneku. Je to snadné, rychlé a výborné. Jistě se…
Krkovice je lahodná při kterékoliv úpravě. V tomto receptu si propůjčí tón dobrého vína a koření spolu s zapečeným voňavým zelím. Nikdo nebude mít důvod nechat …
Halibut je platýz, který má bílé maso s vysokým obsahem bílkovin a zdravých tuků. V bylinkové marinádě s česnekem chutná naprosto dokonale. Překvapte své blízké výborným…
Díky tomuto receptu připravíte hlívu velmi snadno a rychle. Stačí ji položit na pečicí papír, ochutit, posypat petrželovou natí a libečkem, zakápnout olejem, posypat…
Tento pokrm spojuje šťavnaté kuřecí maso s osvěžující jogurtovou omáčkou a křupavými gnocchi. Zde gnocchi přidávají do pokrmu zvláštní chuť a jsou skvělou volbou pro ty,…
Připravíme si vývar z kostky bujonu s přidáním chilli papriček a libečku, osolíme, opepříme. Do kastrolku si nasypeme bulgur a zalijeme jej vývarem, ze kterého jsme…
Jemná zeleninová polévka s orestovanou krupičkou bude skvělý startér letního oběda. Zelenina by měla zůstat křupavá, krupička po osmažení na másle získá výbornou…
Výborných polévek, které zasytí a naplní i ten nejhladovější žaludek, není nikdy dost. Připravte k obědu nebo lehké večeři tuto zeleninovou, do které přidáte i svěží a…
Zmrzlé rybí filety opláchneme, necháme cca 15 minut povolit a zlehka osušíme kuchyňskou utěrkou.Do každé kostky, z obou stran, vetřeme sůl, drcený kmín a citronový pepř.…
Do hrnce dáme 1 a 1/2 litru vody a 1 PL Podravky.Brokolici rozebereme na růžičky, které necháme v hrnci přejít 2 minuty varem a vytáhneme ven.Brambory a košťál z…
Ideální recept, pokud můžeme použít nové brambory i se slupkou, protože právě pod ní se ukrývají nejcennější vitamíny. Brambory jsou nízkokalorické a na živiny a škrob…
Osmažíme si na sádle cibuli, jen mírně, přidáme asi litr a půl horké vody a do toho na kostičky nakrájenou zeleninu a brambory.Když vše změkne, přidáme předem uvařené…
Vylepšovat lze i takové zdánlivě "obyčejné" jídlo, jakým jsou francouzské brambory. Tak vznikl i tento recept na jidlo z jednoho pekáče. Použijte uzená žebírka, mají …
V hrnci na másle prohřejeme smaženou cibulku, přidáme nadrobno pokrájený česnek a anglickou, zapražíme lehce moukou, přidáme povolené fazolky a zalijeme vývarem. Podle…
Polévky jsou jedním ze základních pokrmů. Zeleninové vývary jsou plné vitamínů a chuti. Když k tomu přidáte ještě i červenou čočku, zástupce luštěnin, máte hned…
Žampiónová polévka plná sýru a voňavých bylinek je to, na co se může celá rodina těšit, když se sejdete u nedělního oběda. Vyzkoušejte a jistě se k ní budete pravidelně…
Vývar - zlatavý, nezkalený, silný, voňavý po zelenině - to je hovězí vývar připravený podle našeho receptu. Věnujte mu místo na sporáku alespoň na čtyři hodinky. Odmění…
Rychlé, výživné jídlo a přece tak dobré a na přípravu nenáročné. Zvládnou ho i naprostí začátečníci. Hořčice a koření mu dodají tak zajímavou chuť, že na maso ani…
Nastavovaná kaše s kroupami, provoněná majoránkou a česnekem s osmaženou cibulí, je vydatnou přílohou třeba k opečenému uzenému masu, volskému oku nebo ji můžeme…
Máte rádi silně aromatický libeček? Pak si jeho chuť užijte naplno v této výborné omáčce. Příprava je velmi snadná. K omáčce zvolíte maso podle své chuti a jako příloha…
Jak z vepřového masa uděláte dokonalý zlatavý poklad v podobě pečeného bůčku? Vyzkoušejte tento recept a podávejte teplé třeba s knedlíky či bramborem nebo jen tak…
Hlívu očistíme a nakrájíme na proužky, cibuli oloupeme a nasekáme nahrubo. V hluboké pánvi na rozpáleném oleji osmažíme cibuli dozlatova. Přidáme hlívu, promícháme a…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12