"Francouzské tousty" z mazance
Recept ještě nebyl hodnocenVejce, mléko, sůl, cukr a skořici ušleháme el. šlehačem do jednolité hmoty, až se na povrchu utvoří pěna (asi 2 min.). Mazanec nakrájíme na 1 cm plátky, ty ještě…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 222 kJ / 292 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 4,00 g |
– nasycené | 1,20 g |
– nenasycené | 2,40 g |
–– mononenasycené | 1,20 g |
–– polynenasycené | 1,20 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 520 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 56,00 g |
– cukry | 14,00 g |
––– laktóza | 2,00 g |
Vejce, mléko, sůl, cukr a skořici ušleháme el. šlehačem do jednolité hmoty, až se na povrchu utvoří pěna (asi 2 min.). Mazanec nakrájíme na 1 cm plátky, ty ještě…
Mazanec nakrájíme na malé kostky a vložíme do připravených nádob. V kastrolu si svaříme mléko se smetanou. Nesmí vřít, jen ji zahřejeme k bodu varu. V jiné nádobě si…
http://www.toprecepty.cz/recept/20598-mazanec-albert/
Droždí rozdrobíme v míse (já používám skleněnou), zasypeme asi 2 PL cukru krystalu (odebrané z daného množství v receptu) a zalijeme teplým mlékem. Rozmícháme metličkou,…
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Jak na nejlepší slovenské halušky: Tohle si při přípravě pohlídejte, pak budou dokonalé
Češi v zahraničí: V Egyptě ochutnejte koshari nebo ful a domů si přivezte ibiškový čaj, vzkazují Pavel a Filip z Hurghady
Bramborové mléko: Nejnovější hit mezi rostlinnými mléky se hodí do vaření i do kávy, připravit ho podle našeho receptu je snadné