Velmi rychlá večeře
Recept ještě nebyl hodnocen1-Kuracie prsia nakrajame na sliziky dame do plastikoveho sacku pridame lyzicku dve kari korenia prasku aky mame pridame pol lyzice skrobovej mucky a vsetko poriadne…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 167 kJ / 40 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,30 g |
Tuky | 0,40 g |
– nasycené | 0,06 g |
– nenasycené | 0,30 g |
–– mononenasycené | 0,15 g |
–– polynenasycené | 0,15 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 7,00 g |
– cukry | 6,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
1-Kuracie prsia nakrajame na sliziky dame do plastikoveho sacku pridame lyzicku dve kari korenia prasku aky mame pridame pol lyzice skrobovej mucky a vsetko poriadne…
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Jídelní rozmary slavných: Herec Harrison Ford přestal jíst maso, ale miluje jednoduše upraveného lososa s chřestem
Dokonalé podzimní osvěžení: Cider chutná studený i teplý a použít ho můžete i do jídla
Chřest je nejlepší spotřebovat do týdne, říká odborník, a radí zabalit jej do vlhké utěrky