Ředkvičky s vajíčkem
Recept ještě nebyl hodnocenDokonale kulaté červené ředkvičky zrovna vytažené ze záhonu jsou svěží a štiplavé. Jejich chuť rozvineme ještě orestováním na pánvi s kouskem másla. Doplní je čerstvý…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 715 kJ / 410 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 40,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 30,00 g |
–– mononenasycené | 10,00 g |
–– polynenasycené | 20,00 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,40 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 10,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Dokonale kulaté červené ředkvičky zrovna vytažené ze záhonu jsou svěží a štiplavé. Jejich chuť rozvineme ještě orestováním na pánvi s kouskem másla. Doplní je čerstvý…
Játra opláchneme, očistíme a osušíme. Ostrým nožem prořízneme na větší plátky a každý plátek z jedné strany pomažeme pestem. Plátky navrstvíme na sebe a dáme na půl…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Dokonalá boloňská omáčka podle Meghan Markle: Vyzkoušejte tajný trik vévodkyně ze Sussexu
Rychlé hrnkové palačinky nejen pro začátečníky: Můžeme je plnit marmeládou i sýrem a přípravu zvládne každý
Chvála blanšírování: Proč neopomíjet tuto starou kuchařskou techniku a jak se správně dělá?