Řecko-italský ring (slaný koláč)
Recept ještě nebyl hodnocenMouky smícháme s ostatními sypkými surovinami, pak přilijeme olej a vodu. vytvoříme kompaktní těsto, poprášíme moukou, přikryjeme je utěrkou a necháme hodinu kynout. …
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 029 kJ / 246 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 20,00 g |
– nasycené | 13,00 g |
– nenasycené | 6,50 g |
–– mononenasycené | 5,50 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 2,00 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 1,50 g |
– cukry | 1,50 g |
––– laktóza | 1,50 g |
Mouky smícháme s ostatními sypkými surovinami, pak přilijeme olej a vodu. vytvoříme kompaktní těsto, poprášíme moukou, přikryjeme je utěrkou a necháme hodinu kynout. …
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Maléry v kuchyni: Rady, jak zachránit zkažené polévky a triky, jak je vylepšit
Byliny v kuchyni: Víte, proč se muchovníku říká rozinkový strom a jak chutnají jeho plody?
Vítěz MasteChef Česko 2020 Roman Staša nám prozradil, jak vylepšit obyčejnou smaženku. Fígl je v dvojím obalování a hořčici