Bramborová pita
Recept ještě nebyl hodnocentakže: Surove zemiaky si nastruhame na hrubo,pridame k nim 2 vajcia,sol poper, vegetu. Zmiešame. To je plnka, s ktorou budeme plnit štrudlove cesto. Na slovensku sa da…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 682 kJ / 402 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 28,00 g |
– nasycené | 13,00 g |
– nenasycené | 15,00 g |
–– mononenasycené | 5,00 g |
–– polynenasycené | 10,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 45 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 33,00 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
takže: Surove zemiaky si nastruhame na hrubo,pridame k nim 2 vajcia,sol poper, vegetu. Zmiešame. To je plnka, s ktorou budeme plnit štrudlove cesto. Na slovensku sa da…
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Maléry v kuchyni: Rady, jak zachránit zkažené polévky a triky, jak je vylepšit
Byliny v kuchyni: Víte, proč se muchovníku říká rozinkový strom a jak chutnají jeho plody?
Vítěz MasteChef Česko 2020 Roman Staša nám prozradil, jak vylepšit obyčejnou smaženku. Fígl je v dvojím obalování a hořčici