Afrika řezy
Recept ještě nebyl hodnocenŠťavnatá buchta, která je vláčná díky mrkvi a banánu, a je potřená výborným tvarohovým krémem. Afrika řezy jsou tolik oblíbené právě kvůli svěží chuti a jemné…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Šťavnatá buchta, která je vláčná díky mrkvi a banánu, a je potřená výborným tvarohovým krémem. Afrika řezy jsou tolik oblíbené právě kvůli svěží chuti a jemné…
Piškotové korpusy jsou základem mnoha dortů. Tento výborný recept na korpus je jednoduchý, spolehlivý a zvládnou ho i ti, kteří nemají velké zkušenosti s pečením. Z…
Nebe na plechu, přesně tak by se dala popsat tato propadlá buchta. Nejen, že nádherně vypadá, ale ještě lépe chutná. Dvoubarevný kyprý korpus je plný vanilkového pudinku…
Rajská omáčka patří mezi nejznámější klasiku české kuchyně. Snad každý ji zná podávanou s plněnými paprikami a rýží. Můžeme ale pro změnu vyzkoušet variaci rajské s…
Tradiční zapečené francouzské brambory se podle originálního receptu připravují bez masa a ze syrových brambor. Češi však tento recept připravují častěji s uzeným masem.…
Zelené dorty jsou velkou módou posledních let. Zaujmou svým neobvyklým vzhledem a dobrou chutí. Protože se většinou jen dozdobí ovocem, troufnou si na ně i začátečníci,…
Tvarohová náplň na tenoučkém korpusu z křehkého máslového těsta, nahoře pokladená pokrájenými jahodami a posypaná máslovou drobenkou. Tento lahodný, máslem a jahodami…
Jeden z nejlepší švédských vynálezů jsou rozhodně skořicové šneky, v originálu kannelbullar. Koupíme je například ve známém obchodním domě, stejně jako oblíbené masové…
Jednoduché tvarohové těsto na knedlíky je příjemně tvárné a nelepivé. Hotové knedlíky plněné oblíbeným sezónním ovocem jsou pak lákadlem pro děti i dospělé. Dozdobit je…
Pokud máte doma nějak podezřele moc přezrálých banánů, řešení, jak je zpracovat je jednoduché. Máme pro vás skvělý recept na banánový chlebíček okořeněný muškátovým…
Ovoce začíná mít poctivou plnou chuť a byl by hřích toho nevyužít. Připravte si s námi českou klasiku v podobě babiččiných blbounů. Kynuté ovocné knedlíky jsou v sezóně…
Tradiční česká kuchyně má ve svém repertoáru daleko více než jen koprovou a svíčkovou omáčku. Klasická znojemská pečeně stojí na hovězím mase, ale výborná je také…
Kynuté přílohové knedlíky jsou doménou české kuchyně. Říká se, že se žena může vdávat, teprve až se naučí dobré knedlíky. Díky našemu receptu se vám knedlíky povedou…
Máte doma přebytky ovoce? Ať už se jedná o čerstvé sezónní druhy nebo mražené ovocné zásoby, máme pro vás jednoduchý recept na ovocný koláč. S posypkou z křupavé…
Připravit maličké buchtičky z kynutého těsta ve vanilkou vonícím krému není nějak náročné a vznikne plnohodnotný sladký pokrm, který si rádi dají děti i dospělí.
Máte rádi kombinaci sladkého a kyselého? Potom vám zachutná i hrnkový koláč s rebarborou a drobenkou. Připravený je velmi rychle, proto nemusíme v kuchyni trávit mnoho…
Prošívaná deka vás zahřeje v posteli, ale také provoní kuchyni. Nebojte se, nezbláznili jsme se, pouze jsme oprášili babiččin recept na vláčnou buchtu. Moučník z litého…
Klíčem k úspěchu ovocných knedlíků je hlavně těsto. Musí být lehké, přesně jako tyto tvarohové s trochou dětské krupice. Knedlíky můžete naplnit různým ovocem, například…
Určitě znáte klasický sypaný koláč s pudinkem. Tento recept se mu hodně podobá, ale je připravený s tvarohovou náplní a šťavnatým ovocem. Příprava je velmi jednoduchá a…
Určitě znáte klasický sypaný koláč s pudinkem. Tento recept se mu hodně podobá, ale je připravený s tvarohovou náplní a šťavnatým ovocem. Příprava je velmi jednoduchá a…
Základem poctivého chutného hamburgeru je bulka. Taková, která voní a je krásně nažloutlá díky vajíčkům, navíc má lesklou kůrku, štědře posypanou sezamem. Chutná tak…
Základem poctivého chutného hamburgeru je bulka. Taková, která voní a je krásně nažloutlá díky vajíčkům, navíc má lesklou kůrku, štědře posypanou sezamem. Chutná tak…
Základem poctivého chutného hamburgeru je bulka. Taková, která voní a je krásně nažloutlá díky vajíčkům, navíc má lesklou kůrku, štědře posypanou sezamem. Chutná tak…
Kdo by neznal tradiční bramboráky? Do červena vypečené, do daleka vonící kmínem, česnekem a majoránkou! Klasika z několika málo surovin, která patří k levným lidovým…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Odkud je vánoční punč? Název tradičního pití vzešel z počtu ingrediencí pro jeho přípravu
Nakládané okurky ze sáčku: Jejich výroba je snadná a pochutnávat si na nich můžete už druhý den
Americký Sad cake neboli „smutný" dort voní oříšky a díky snadnému hrníčkovému receptu je připraven za chvilku