Hubnutí pomocí nízkokalorické stravy: Fazole se postarají o rostlinné bílkoviny a vlákninu
Mezi velmi zdravé potraviny patří fazole. Obsahují velké množství rostlinných bílkovin, vlákniny, vitamínů a minerálních látek. Hodí se do pomazánek, polévek, gulášů či hlavních jídel. Připravit z nich můžeme dokonce i moučníky.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Fazole v kuchyni
Fazole mají velmi široké uplatnění, hodí se do pomazánek, s orestovanou zeleninou k pečivu, k rýži či do tortill. Úžasné jsou v polévkách a guláších. Z fazolí připravíme i čokoládové brownies, tuto pochoutku ocení i ti, kteří nekonzumují lepek.
Klíčení fazole mungo
Fazolové lusky
Fazolový salát
Pokud přemýšlíte, co z fazolí připravit k jídlu, pak se nechte inspirovat následujícím videem. Salát z vařených fazolí, cibule a červené papriky spolu s čerstvým pečivem bude velkou dobrotou.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na bramborový guláš? S červenými fazolemi bude sytější, klobása ho navoní a mletá paprika dodá tu správnou barvu i chuť
Jak jednoduše a levně naklíčit fazole mungo nebo čočku. Nejchutnější jsou mladé klíčky
Fazolové lusky ve sladkokyselém nálevu jsou výborným základem omáček. Postup zavařování není složitý
Komentáře