Domácí hamburger vepřový
Sezóna grilování a venkovních dýchánků už skončila, ale to nevadí. Výtečný a šťavnatý burger si můžete připravit i doma na obyčejné pánvi. Sáhněte tentokrát po vepřovém masu a domácím dresinku.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 656 kJ / 1 113 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,90 g |
Tuky | 73,85 g |
Vláknina | 0,70 g |
Cholesterol | 403 mg |
Sodík | 1,05 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 9,80 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 1. 2014 19:00
Maso stačí osolit a opepřit,když se budete trochu zajímat o gastronomii tak zjistíte že na výrobu hamburgerů se nepoužívají žádné směsi.Neděláte karbenátky tak si to laskavě uvědomte.
30. 5. 2012 16:16
ja osobne davam do smesy masa jeste na jemno nakrajenou cibulku a jedno vejce + trosku worchestru jinak jen sul a pepr
21. 12. 2011 15:14
Jája:
Proč by muselo být maso neochucené, když přidáte jen pepř a sůl? Máte-li kvalitní a čerstvé maso, je přeci jeho devizou jeho chuť a né chuť kořenící směsi a navíc pročtete-li komentáře, dozvíte se, že je možné použít jakékoliv koření, sýra, a nebo worchesteru i kořenící směsi. Je to jen o fantazii kuchaře.
Biftek máme také nejraději jen pepř a sůl . A o vodě se v komentářích taktéž píše .
Proč by muselo být maso neochucené, když přidáte jen pepř a sůl? Máte-li kvalitní a čerstvé maso, je přeci jeho devizou jeho chuť a né chuť kořenící směsi a navíc pročtete-li komentáře, dozvíte se, že je možné použít jakékoliv koření, sýra, a nebo worchesteru i kořenící směsi. Je to jen o fantazii kuchaře.
Biftek máme také nejraději jen pepř a sůl . A o vodě se v komentářích taktéž píše .
21. 12. 2011 14:45
Eliza: no, Eli, jestli umí vařit tak dobře, jak "ovládají" pravopis, tak....
21. 12. 2011 13:15
n já se nedivim že jim to přišlo hnusný jak prse, maso neochucený a ještě s přidanou vodou( ?????) , a ten dresing? NO COMMENT.
1. 8. 2011 15:47
vyskousejte recept stavnata lucka syr je vevnitr masa avypada jak letajici talir kdys do nej kousnete tak vytece syr najdete bestak na netu nebo se podivejte na porad vasnivy jedlik co chodi na spektrum men vs food je tam spousta dalsich grylovanych chutovek
29. 7. 2011 17:18
Výborné je přidat do smesky na hamburgery trochu worchesteru.
29. 7. 2011 17:12
Zdravím.
Samozřejmě můžeme zvolit i jiný druh masa, např. hovězí bude také dobrá volba .
Myslím, že Eliza to trefila .
Chlapi, a co použít místo pepře kořenící směs Gril?... Ta je o dost výraznější, jak pepř. Jen pozor na přidání soli. Ta už totiž zpravidla v kořenící směsi bývá.
Samozřejmě můžeme zvolit i jiný druh masa, např. hovězí bude také dobrá volba .
Myslím, že Eliza to trefila .
Chlapi, a co použít místo pepře kořenící směs Gril?... Ta je o dost výraznější, jak pepř. Jen pozor na přidání soli. Ta už totiž zpravidla v kořenící směsi bývá.
29. 7. 2011 16:34
Mně recept připadá v pohodě. Jde spíš o to, jestli s kámošem umíte vařit...
29. 7. 2011 16:32
skoušeli sme to s kamarádem a bylo to hnusný jako prase ten 1 hambáč ale ten druhej už trošku měl chut ale příště rači to udelame z kuřecího :D :D :D
22. 1. 2011 22:45
Pizza by byla taky fajn . U nás k tomu taky musí být jen bulky sypané sezamem.... s houskou to není úplně ono (pro nás) . Tak dobrou chuť u pizzy.
22. 1. 2011 19:21
chtěli jsme si recept připravit,ale v krámě neměli bulky dem si dělat pizzu
27. 2. 2010 14:23
27. 2. 2010 13:00
Ano, je to šťavnatější a lépe se směs vyšlehá. Té vody ale opravdu jen malinko - cca 3 lžíce.
27. 2. 2010 11:14
Je lepšie,keď ide do hamburgera voda?Je to šťavňatejšie?Ešte som to neskúšala.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 18 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 20 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 20 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 21 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 22 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 3 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 7 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 9 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 10 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 11 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 11 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 11 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit nejlepší domácí hamburgery - oblíbené jídlo grilovací sezony. Poradíme s jejich náplní i skládáním
Jak připravit maso na hamburger? Nikdy nebylo jednodušší. Máte hned několik možností
Apríla si z lidí dělají i světoznámé firmy: Dokazuje to burger pro leváky, čokoládová majonéza nebo nápoj zvyšující IQ
Další recepty
Tématické fráze: domácí hamburger z mletého masa domácí hamburger hamburger z mleteho masa hamburger recept domácí hamburger recept výroba hamburgrů hamburger z vepřového masa domácí hamburgery vyroba hamburgeru dresing na hamburger recept na domácí hamburger recept na hamburger směs na hamburger maso na hamburger hamburger z mleteho veproveho masa hamburger recept na hamburgery z mletého masa domácí hamburger z vepřového masa vepřové hamburgry recepty na hamburgery z veproveho masa
Suroviny: maso vepřové mleté, sůl, pepř, voda, houska hamburgerová, salát ledový, rajče, okurka čerstvá, cibule, madeland, majonéza, kečup sladký, hořčice
Domácí hamburger vepřový
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/08YK
15 názorů