Lahodná pórovka
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 2 336 kJ / 558 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,55 g |
Tuky | 35,22 g |
Vláknina | 4,16 g |
Cholesterol | 354 mg |
Sodík | 1,19 g |
Sůl | 2,91 g |
Sacharidy | 30,47 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Doma samé zbytky které volaly ke zpracování! Polévka je zahuštěná nastrouhanými bramborami, kdo však chce, může polévku rozmixovat a udělat krémovou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 7. 2010 17:37
27. 7. 2010 16:13
27. 7. 2010 14:34
27. 7. 2010 14:04
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 10 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Tématické fráze: por ovka top por porovka.cz recept por porovkacz top recepty por porovka,cz por.ovka recepty na polévky krémové lahodné jak varit hlivu hlíva polévka zakysaná smetana
Suroviny: pórek, cibulka lahůdková, brambory, hlíva ústřičná, sýr niva, česnek, smetana zakysaná, mléko, vejce, šunka, bujón zeleninový, sůl, olej
Lahodná pórovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1GOZ
4 názory