Divoká konina nebo hovězí na žampionech
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Energie | 5 225 kJ / 1 249 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 245,79 g |
Tuky | 15,77 g |
Vláknina | 5,15 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 812 mg |
Sůl | 1,91 g |
Sacharidy | 29,56 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Dali jsme si s chutí, takové omáčky máme moc rádi.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 7. 2011 17:55
Bibinka: je mi ctí to si ani nezasloužím zas takový fotograf nejsem
4. 7. 2011 17:52
rebeka:Rebíčku, máš to moc pěkné, tak jsem ti za odměnu dala tvojí fotku jako hlavní, je to hezčí, než ty moje
3. 7. 2011 13:35
Bibulko,nechala jsem se inspirovat tvým receptem
měla jsem hovězí krk,místo žampionů jsem dala sušené houby od Ivy,čímž ji tímto ještě jednou děkuji
smetanu jsem nedávala
celé jsem to dělala v PH
je to výborné,dávám ti další bodík a foto
měla jsem hovězí krk,místo žampionů jsem dala sušené houby od Ivy,čímž ji tímto ještě jednou děkuji
smetanu jsem nedávala
celé jsem to dělala v PH
je to výborné,dávám ti další bodík a foto
24. 1. 2011 20:09
Díky za receptík,sice s hovězím,ale výborný!
13. 11. 2010 00:38
No to může šmakovat. Sice koninu nejíme a nic proti ní a abych pravdu řekla, ani jí neseženu,leda salám,tak hovězí bude také dobré.
13. 11. 2010 00:04
vyzkouším z hovězího
12. 11. 2010 22:30
Všem děkuji za pěkné komentáře
12. 11. 2010 21:34
noo, jsem holt kanibal, no...
12. 11. 2010 21:28
Bibinka, super + 8
12. 11. 2010 19:59
zase chtěj zežrat konííčkááá bůůůůůééééé
ale s tou hovězinkou to bude jistojistě mňám
ale s tou hovězinkou to bude jistojistě mňám
12. 11. 2010 19:14
Konina - mňam !
12. 11. 2010 18:48
+5za príma mňamkukterou si ukládám
Koník,nebo kravička-nohu si může zlomit každý
Koník,nebo kravička-nohu si může zlomit každý
12. 11. 2010 16:37
Pajajo, to bys mi udělala fakt radost-udělej, je to moc dobrý a dokonce i s tou rýží, dneska jsou knedlíky
12. 11. 2010 16:33
Bibinko, tak to bude dobrota. Jelikož hovězí u nás vede na celé čáře a receptů z něj nikdy není dost, tak Tvůj recept ukládám a vyzkouším. +2
12. 11. 2010 15:47
Špagetko, myslíš jako já, proto jsem tam raději napsala i hovězí, ale jestli to bude co platné to ti nevím
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Jogurtový dip s česnekem
Přidáno před 22 minutami
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 4 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 5 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 7 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Právě bylo uvařeno:
Rebarborový koláč s krupicovou kaší
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 10 minutami
Vepřová bratislavská plec
MajaFero uvařila před 18 minutami
Makový koláč s třešněmi
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 25 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 1 hodinou
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 1 hodinou
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 1 hodinou
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 2 hodinami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 2 hodinami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Brownies cheesecake podle Josefa Maršálka jsou krásně vláčné a překvapí netradiční chutí a vůní
Hřebíček v naší kuchyni: Do jakých jídel se nejvíce hodí a v čem nesmí chybět
Domácí kuřecí stripsy jako z KFC máte hotové hned: Hrníčkový recept na oblíbenou klasiku baví internet
Další recepty
Tématické fráze: hovězí na žampionech konina hovězí krk na žampionech konina recepty hovězí guláš na žampionech recepty z konského masa hovězí medailonky na žampionech hovězí kostky na žampionech hovezi na zampionech recept recept hovězí krk na žampionech hovezi hrudi na houbach hovězi krk na štavě dušené hovězí na žampionech hovezi platek na zampionech hovezi krk se zampiony hovezi na houbach kolik soli na hovězí krk konina na smetaně hovezi krk, zampiony recepty na koninu
Suroviny: maso koňské, cibule, žampióny, koření nové koření, pepř, bobkový list, jalovec, rozmarýn, masox, citron, marmeláda višňová, smetana ke šlehání, mouka hladká, olej, sůl
Divoká konina nebo hovězí na žampionech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j8XP
16 názorů