Treska / pangasius / na hříbkách a na olivovém oleji
Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Energie | 3 809 kJ / 910 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 189,38 g |
Tuky | 5,77 g |
Vláknina | 22,20 g |
Cholesterol | 600 mg |
Sodík | 690 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 15,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 3. 2011 00:10
5. 2. 2011 22:31
2. 2. 2011 18:43
31. 1. 2011 14:01
+2.bodík
31. 1. 2011 12:03
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 15 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 48 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 8 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: treska recepty losos na hribkach ryba na hřibkach prirodni treska recept treska recept ochutit tresku ryba v olivovém oleji jak ochutit tresku ryba na olivovem oleji přírodní platky na hříbkách recepty ryby na hříbkách treska recepty prirodni hovězí na hříbkách treska jak udělat tresku treska na protlaku a zelenině ryby na hříbkách treska versus losos prirodni rizky na hribkach pangasius na olji
Suroviny: treska, houba hřib, olej olivový, máslo, kmín celý, citron, pepř, protlak rajčatový, sůl, cibule
Treska / pangasius / na hříbkách a na olivovém oleji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JPBl
5 názorů