Koložvárské zelí III.
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 21 999 kJ / 5 258 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 314,67 g |
Tuky | 251,70 g |
Vláknina | 9,50 g |
Cholesterol | 1,12 g |
Sodík | 8,29 g |
Sůl | 19,55 g |
Sacharidy | 428,73 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 3. 2012 13:52
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 2 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 27 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Jak zpracovat sklizenou zeleninu. Můžeme ji usušit, zmrazit, zavařit nebo nechat zkysat
Jahodový koláč s pudinkovo-tvarohovou náplní je krásně vláčný, báječně osvěží v horkých letních dnech a božsky chutná
Další recepty
Tématické fráze: kolozvarske zeli koložvarské zelí recept koložvárské kolžvárské zelí koložvártské zelí jak udusit zelí recepty koložvárské zeli vídeňské zelí recept na koložvarské zelí recept zelí rýže mlete maso zelí recepty mlete maso zeli smetana ryze recept koložvárské zelí kološvárské zelí s těstovinou pražené zelí rýže zelí klobása recepty ze zeli rýže/maso/zeli zalite kysanou smetanou koložvárské zelí s bramborem jak se udusit
Suroviny: rýže, maso mleté, klobása, zelí kysané, smetana kysaná, sýr plísňový, kmín celý, pepř, sůl, koření ďábelské, cibule
Koložvárské zelí III.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oAkk
1 názor