Čalamáda, jak ji dělám já
Suroviny
Porce: 25 sklenic
Nutriční hodnoty
Energie | 21 286 kJ / 5 088 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 169,00 g |
Tuky | 32,40 g |
Vláknina | 364,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 22,19 g |
Sůl | 50,00 g |
Sacharidy | 895,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 8. 2011 19:53
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 37 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 39 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 50 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 52 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 hodinou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Buchty po ránu: Brownies cheesecake podle Josefa Maršálka jsou krásně vláčné a překvapí netradiční chutí a vůní
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: slovenska čalamada zavařování čalamády čalamáda bez zavařování čalamáda čalamáda ve vlastni stave vyroba calamady čalamáda z cukety a zelí recept na slovenskou čalamádu doba zavařování čalamády chalamada zavařování čalamáda jak dlouho se zavařuje čalamáda čalamada ze zeli a cukety slovenská čalamáda ze zelí paprik s cibulí čalamáda slovenská jak se zavaruje calamada calamady calamada s cukety a zeli slovenská čalamáda ze zelí čalamáda ze zelí
Suroviny: paprika čerstvá bílá, okurky sterilované, zelí bílé, cibule, deko, voda, cukr, ocet
Čalamáda, jak ji dělám já
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m739
1 názor