Játrový sýr smažený v trojobalu
Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 031 kJ / 485 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,98 g |
Tuky | 9,31 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 640 mg |
Sůl | 1,11 g |
Sacharidy | 78,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Byla jsem dnes večer už opravdu hodně líná a nechtělo se mi nic složitého k večeři vymýšlet. Tohle byla taková celkem chutná rychlovka bez ničeho, jen se zeleninkou, ale hodilo by se to i jako hlavní chod s bramborovou kaší a nějakým zeleninovým salátem. Není to finančně ani časově náročné.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 1. 2023 23:34
1. 6. 2020 22:03
No, "Přání otcem myšlenky" neboli "Lidé rádi uvěří tomu, čemu uvěřit chtějí", že
1. 6. 2020 20:33
1. 6. 2020 20:11
1. 6. 2020 19:52
Já do použitých surovin vždy píšu ten název,který je uveden na obalu daného výrobku.V tomto případě"játrový sýr"
Ale jinak není problém obalit a usmažit sýr hranatého tvaru,jak píšu v popisku pod fotkou
31. 5. 2020 15:02
"Játrový sýr smažený v trojobalu"
No, pamatuji doby, kdy se ještě dbalo na rozdíl mezi
játrovým SÝREM
https://www.google.com/search?q=j%C3%A1trov%C3%BD+...
a
játrovým SALÁMEM
https://www.google.com/search?q=j%C3%A1trov%C3%BD+...
29. 7. 2012 15:42
Je to opravdu taková rychlovka a jak uvádím"pro začátečníky"nenáročné jak o financích,tak o časeDají se dělat různé laskominky,ale v dnešní době...
Ještě jednou díky
29. 7. 2012 14:30
15. 7. 2012 15:40
5. 9. 2011 16:04
Také jsem kdysi smíchala játrovou paštiku s kořením,vajíčkem a strouhankou na takové jako by "karbenátky"To osmažit šlo a nebyly špatné,ale paštiku,jako takovou bych asi též neměla odvahu osmahnoutUž jsem obalovala i hranatý játrový sýr ve staniolu,píšu to pod fotkou s játákem a také je to dobré.Hlavně záleží,jak tuhý ten játrák je-čím tužší,tím lepšíNení to na jídlo 3 x v týdnu,ale taková menší úleva pro"kuchtíky"a odpočinutí od velkého vaření
3. 9. 2011 22:23
3. 9. 2011 14:29
3. 9. 2011 14:07
2. 9. 2011 22:31
2. 9. 2011 22:26
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 50 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: smazeny jatrovy syr trojobal syr játrová paštika v trojobalu játrový sýr obalovaná paštika trojobal na sýr paštika v trojobalu játrový sýr recept játrový sýr složení recept na játrový sýr obalovana jatrova pastika trojobal obaleny jatrovy syr rychlý trojobal paštika v pozlatku jak obalit sir na smažení smazena pastika recepty z lanchmitu játrový sýr smažený syr v trojobalu
Suroviny: sýr játrový, vejce, mouka hladká, strouhanka, olej, salát ledový, rajče, paprika čerstvá žlutá
Játrový sýr smažený v trojobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JE4o
20 názorů