Játrový špíz v parním hrnci
Suroviny pro 1
1
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 492 kJ / 835 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,00 g |
Tuky | 31,40 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2,57 g |
Sodík | 459 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 12,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Snad jsem to napsala srozumitelne recept jsem nekde cetla na internetu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 8. 2014 20:23
Asi bych spíš se zajímal o nějaký dobrý čistící prostředek.
17. 5. 2013 22:44
17. 5. 2013 20:24
21. 12. 2009 22:14
21. 12. 2009 21:59
21. 12. 2009 21:57
21. 12. 2009 21:23
21. 12. 2009 20:55
21. 12. 2009 20:46
21. 12. 2009 20:09
21. 12. 2009 20:06
21. 12. 2009 20:05
21. 12. 2009 20:05
http://www.potravinova-alergie.info/clanek/parni-h...
21. 12. 2009 19:59
21. 12. 2009 19:57
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 1 hodinou
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 4 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 10 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 11 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: recepty v parním hrnci rýžovar recepty těstoviny v parním hrnci recepty pro parni hrnec recepty k parnimu hrnci vaření těstovin v parním hrnci varime v parnim hrnci recepty pro ryzovar parní hrnec recepty jatra varena v pare vaření v parním hrnci recepty rýžovar vaříme pro žlučníkáře dietně v parnim hrnci recepty charakteristika drůbežího masa rýžovar kuchařka k parnímu hrnci jak vařit těstoviny v parním hrnci jak se vaří v parním hrnci co se da vařit v parním hrnci
Suroviny: játra drůbeží, maso vepřové, cibule, žampióny, paprika čerstvá červená, slanina, olej, koření grilovací, brambory
Játrový špíz v parním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/91mB
19 názorů