Focaccia podle Emanuele Ridi (Italský chléb)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 682 kJ / 1 119 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,75 g |
Tuky | 28,75 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,00 g |
Sůl | 7,50 g |
Sacharidy | 182,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
V receptu je 200ml vody, ale musela jsem ještě asi 100ml přidat.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 5. 2024 20:47
19. 11. 2017 14:29
Lumiel: prosím vás proč se nedržíte receptu a vždy něco přidáváte pak se divíte ,že to není ono ten recept je vyzkoušený a 100% emanuel
27. 8. 2017 18:51
Tak ja pridala 50 ml vody ( dle doporuceni ) testo silene lepi a je tekuty, ma nekdo tuseni, kde se stala chyba pro priste?
24. 8. 2014 22:29
Recept skvělý...zkoušela jsem přidat olivy, rajčata a sýr nejlepší je samostatná chuť oliv..tak jak to má být :)
22. 5. 2013 09:44
Damy prosim o pomoc. Presne tento recept jsem take zkousel, nicmene z jednou takove davky (sitalem v kuchyni). Probelm ale byl, ze testo se priserne lepilo a ja musel nechat celou placku, kterou se mi horkotezko povedlo vylit z hrnce na plech. Nechal jsem kynout asi 40min. Jako prisada tam byly pouze olivy a susena rajcata. Nevite v cem by mohla byt chyba ze to tak lepilo? Jinak chutove super! Predem diky Jirka. Jeste bych doplnil, ze jsem do testa pri zadelani pridal utreny cesnek ca 4 strouzky, ale tim to snad take neni, ze to lepi.
31. 7. 2012 12:52
Holky díky
30. 7. 2012 19:19
30. 7. 2012 16:01
ten je
30. 7. 2012 15:31
+2
30. 7. 2012 15:30
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 24 sekundami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 3 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 28 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Další recepty
Tématické fráze: foccacia emanuel italský pizza chléb těsto na pizzu emanuel ridi pizza podle emanuela ridiho italský chléb foccacia focaccia těsto italský chléb emanuel ridi testo na pizzu italský chléb focaccia focaccia recept italsky chléb recept testo na focaccia pizza podle emanuela recept na foccacia foccacia ridi těsto na pizzu podle emanuela recept na italský chléb pizza těsto emanuel ridi testo focaccia italsky chleba
Suroviny: mouka hladká, voda, kvasnice, sůl mořská, olej olivový
Focaccia podle Emanuele Ridi (Italský chléb)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pB31
10 názorů