Jehněčí kýta na rozmarýnu s vůní citrónu
Základem výborného jehněčího masa je spousta koření a marinování. Chuť jehněčího masa velice dobře vynikne, když jej připravíte za pomalého hrnce. Kýtu podáváme s grilovaným pastiňákem a bramborovou kaší.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 283 kJ / 307 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,11 g |
Tuky | 27,46 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 14,77 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 10. 2012 18:11
1974andrea: Děkuji Já si ten česnek dle vaší rady předpekla do mrazáku a už tam není ani palička
25. 10. 2012 17:12
Hani, to je krásně připravené jehněčí, pastiňák je takový lehce nasládlý a celé dovršeno mojí milovanou kaší s pečeným česnekem. Super komplet
25. 10. 2012 12:12
Všem moc děkuji za milé komentáře a bodíky
25. 10. 2012 11:32
Jehněčí kýta se třese zimou v mrazákuale pomaláč je v nedohlednu
Máš to moc hezky připravené+12
Máš to moc hezky připravené+12
25. 10. 2012 11:29
Tak to bych si s chutí dala jen sehnat to jehněčí+11
25. 10. 2012 11:04
Hned bych ochutnala, jen mít to jehněčí
25. 10. 2012 10:02
To maso se z Tvé úchvatné fotky jen směje! +
25. 10. 2012 08:39
Zajímavá a přitažlivá kombinace, krásná fotka.
24. 10. 2012 21:27
To musi byt hodne dobre..pridavam bodik..
24. 10. 2012 20:59
Krásné
24. 10. 2012 20:12
to je nádhera, moc pěkný recept hned bych si dala
24. 10. 2012 20:11
HankaCh: děkuju a posílám bodíka+3
24. 10. 2012 20:10
maris: připsáno do surovin
24. 10. 2012 19:59
Jehněčí mám ráda, proto se mi recept moc líbí, ale můžeš, prosím, napsat složení toho koření na skopové maso ?
24. 10. 2012 19:50
luxusně to vypadá
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 30 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 49 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jehneči kyta na grilu grilovaná jehněčí kýta jehněčí kýta plátky jehněčí kýta plátky jehněčí kýta pohlreich jehněčí kýta pohlreich jehněčí kýta na gril recepty jehněčí na grilu skopové na rozmarýnu jehněčí pohlreich jehneči kyta jehněčí na citronech pohlreich jehněčí skopova kyta na grilu jehněčí plátky na grilu jehněčí kýta na medu jehneci platky jehněčí kýta na grilu pohlreich vepřová kýta na rozmarýnu jehněčí kýta citron česnek med
Suroviny: kýta jehněčí, citron bio, olej olivový, calvados, rozmarýn, dobromysl, paprika čerstvá červená, rozmarýn, kůra citronová, sůl mořská, máslo, pastiňák, med, tymián
Jehněčí kýta na rozmarýnu s vůní citrónu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mN0A
15 názorů