Uhlířina zapečená s květákem
Suroviny
Porce: 4 - 6
Nutriční hodnoty
Energie | 7 010 kJ / 1 675 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,74 g |
Tuky | 44,54 g |
Vláknina | 16,95 g |
Cholesterol | 554 mg |
Sodík | 864 mg |
Sůl | 2,02 g |
Sacharidy | 239,60 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 7. 2013 16:26
12. 7. 2013 20:04
Anna Kocikova: Děkuji moc Aničko, přesně jak píšeš - improvizace na základě toho, co bylo doma a na co byla chuť (původně byl jiný plán)
12. 7. 2013 20:01
Líbí se mi,jak jsi hezky zaimprovizovalaMě by chutnalo
12. 7. 2013 19:15
Michaela Medkova: Doma jsem se naučila dělat ji tak, že na osmažené cibulce orestujeme vařené brambory a pak přidáme těstoviny - vlastně takové zbytkové jídlo. Skvělá je se šnytlíkem (pažitkou). Jak vidíš, dneska mi fantazie trochu ulítla Ale dobré to bylo
12. 7. 2013 19:13
spagetka: Děkuji moc, špagetko, souhlasím s tebou. Dnes zbyl i květák a bylo to moc dobré
12. 7. 2013 18:50
Já jsem nikdy nevěděla co to vlastně uhlířina je
12. 7. 2013 18:42
Uhlířina nikdy s ničím nezklame
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 4 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 54 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 57 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 1 hodinou
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 hodinou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 2 hodinami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 3 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Víte nebo nevíte? Aneb 12 užitečných rad pro správné želírování
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
Další recepty
Tématické fráze: co s květákem uhlířina recept květák recepty recepty zapečené brambory s květákem zapečené syrove brambory s květákem uhlířina z krup kroupy s kvetakem kroupy s kvetakem zapečené brambory kroupy se zelím uhlirina květák kroupy zbytkovy pekacek recept květák kroupy recept kroupy s květákem recepty recepty - uhlířina zapečné kroupy s květákem zapekane brambory s kvetakem recepty s květákem co dělat s květákem co delat z kvetakem vařené brambory s cibulkou zapečené s květákem
Suroviny: těstoviny, brambory, květák, olej, cibule, vejce, mléko, parmazán, sůl, pepř
Uhlířina zapečená s květákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gDwr
7 názorů