Haše z vařeného masa a brambor
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 3 416 kJ / 816 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,17 g |
Tuky | 45,64 g |
Vláknina | 7,84 g |
Cholesterol | 638 mg |
Sodík | 344 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 25,40 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 2. 2020 15:25
Kelisova: Díky za vyzkoušení
4. 2. 2020 22:24
dnes jsem dělala na véču
1. 3. 2019 23:03
brtna: No vida, tu už jsem dlouho nedělala. Budu muset zopakovat. Díky za zprávu
1. 3. 2019 21:09
Hledala jsem jak zužitkovat zbytek vařeného masa a narazila na Váš recept. S bramborem a kys. okurkou nemělo chybu.
26. 11. 2013 19:53
Z angl. slovníku:
"hash" znamená:
hašiš, hašé (sekané maso), nasekat, zpackat, suma identifikující data, haš (n:hovor).
Možná by se to dalo zpackat i ve francojském slovníku
"hash" znamená:
hašiš, hašé (sekané maso), nasekat, zpackat, suma identifikující data, haš (n:hovor).
Možná by se to dalo zpackat i ve francojském slovníku
26. 11. 2013 13:30
Přesně tak, je to jakoby jiný název pro "kaši", prostě rozmělněné jakékoli maso, jakkoli ochucené, to tu hraje roli, že to maso se se může zapéci, nebo nemusí,. ale pořád to není kus masa jako např.kotleta vcelku.
"haše, hašé Význam:• kašovitý pokrm z masa" - opsáno z webu
"haše, hašé Význam:• kašovitý pokrm z masa" - opsáno z webu
26. 11. 2013 12:33
Jurek: Veprovy prejt je tez hase, druh masa nehraje vyznam.
26. 11. 2013 12:29
Jurek:Haše ( hašé) je mleté nebo sekané maso dušené na cibulce, někdy se zahušťuje strouhankou, jindy namočenou housku a já nastavila bramborem. Nikde se nepíše, že by to muselo být maso telecí a ani tento recept, co jste uvedl, jsem nikde pod názvem haše nenašla. Z čeho jste čerpal?
26. 11. 2013 11:07
Andrejko,
hašé je úplně něco jiného. Recept může být dobrý, ale nepleťte názvosloví jednotlivých jídel.
Haše se vyrábí z telecího masa, špetky květu,citronové kůry, máslové jíšky, špetky bílého pepře a vajec. Brambory jsou příloha.
hašé je úplně něco jiného. Recept může být dobrý, ale nepleťte názvosloví jednotlivých jídel.
Haše se vyrábí z telecího masa, špetky květu,citronové kůry, máslové jíšky, špetky bílého pepře a vajec. Brambory jsou příloha.
26. 11. 2013 05:20
Dělával jsem v 70.letech(recept od Luďka Kuehra) a říkali jsme tomu sekaná Rio, pak upadlo jaksi v zapomnění. Hned si ukládám.A bod ke jasný.
26. 11. 2013 01:37
Anna Kocikova:Přesně toto jsem chtěla napsat,připomíná mně to letní prázdniny u babičky a ráda si doma recept vyzkouším,měla jsem to ráda a myslím,že to je přesně onoŠkolní jídelna taky vařila,ale to se nedalo sníst,to byl dobrej humus.
25. 11. 2013 18:26
Andri,připomenula jsi mi dobrůtku od babiJe pravda,že ji dělávala bez sušené smažené cibulkya mě to nejvíce chutnalo postudenu,mňam
25. 11. 2013 18:15
Já dělám haše bez brambor ale se zapečenou br.kaší, kterou dávám navrch masíčka v troubě. Jinak opravdu hodně variabilní recept ideální ke zpracování masa, když ho už není pro počet strávníků dost. Někdy do masové směsi dám i papriku, rajče, porek....
Yanull: Jani, já to samé, taky mu dávám přednost, navíc si tam dám, co máme rádi. Steakům se sice nevyhýbám, ale jelikož je pořádně neumím.....
Yanull: Jani, já to samé, taky mu dávám přednost, navíc si tam dám, co máme rádi. Steakům se sice nevyhýbám, ale jelikož je pořádně neumím.....
25. 11. 2013 16:30
Taková jídla mám ráda a nejvíce je vyhledávám. Ať si o mně myslí kdo chce, co chce, ale dala bych tomuto přednost i před steakem. , proto hodnotím 4. bodem
25. 11. 2013 16:27
casino:Tak to mi řekněte, co musíte mít za obří hrnec na pštrosí skelet A jinak díky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 18 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 20 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 20 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 22 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 23 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 3 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 7 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 9 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 11 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 11 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 11 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 11 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Hermelín v kuchyni 7x jinak. Nemusí zůstat jen u grilovaného či nakládaného. Jsou i další speciality
Další recepty
Tématické fráze: haše hašé z mletého masa jak se dělá haše masová haše, brambor hase jidlo pokrmy z vařeného masa haše recept hašé z hoveziho masa hašé z masa hase s bramborem recept hase recepty z vařeného masa co je haše vařené mleté maso co z vareneho masa jídlo haše masová haše s bramborem zapečená haše recepty hašé hovězí haše
Suroviny: maso vepřové, brambory, vejce, česnek, sádlo, cibulka, majoránka, pepř, petržel, pažitka, libeček, sůl
Haše z vařeného masa a brambor
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z5my
19 názorů