Kanec se šípkovou omáčkou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 641 kJ / 1 109 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 172,74 g |
Tuky | 20,14 g |
Vláknina | 13,34 g |
Cholesterol | 338 mg |
Sodík | 547 mg |
Sůl | 1,33 g |
Sacharidy | 53,78 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 7. 2016 22:29
12. 11. 2014 15:49
8. 11. 2014 12:52
16. 1. 2014 15:36
30. 12. 2013 19:37
Tak aspoň to poslední kančí ať nepokazím.
30. 12. 2013 19:23
30. 12. 2013 16:11
30. 12. 2013 16:09
30. 12. 2013 16:08
30. 12. 2013 16:04
Upřímně - množství koření zaáleží na vaší chuti. Takže začni od štipky, ochutnávej a přidávej. Jinak mkoření na divočinu by mělol obsahovat: jalovec, nové koření, zázvor, oregano, černý pepř, tymián, sladká paprika
Autorce se omlouvám, že do toho kecám
30. 12. 2013 15:55
30. 12. 2013 11:40
29. 12. 2013 19:56
29. 12. 2013 18:14
29. 12. 2013 17:44
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jogurtový dip s česnekem
Přidáno před 32 minutami
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 4 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 5 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 7 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 7 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Právě bylo uvařeno:
Rebarborový koláč s krupicovou kaší
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 22 minutami
Vepřová bratislavská plec
MajaFero uvařila před 30 minutami
Makový koláč s třešněmi
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 36 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 1 hodinou
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 1 hodinou
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 1 hodinou
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 2 hodinami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 2 hodinami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kapr na modro: Co se za tímto nezvyklým názvem skrývá a jak rybu na modro připravit
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: divočák se šípkovou omáčkou divocak se sipkovou divočák na šípkové omáčce hovězí maso se šípkovou omáčkou hovězí se šípkovou omáčkou kanec na šípkové omáčce divočák s šípkovou omáčkou dančí se šípkovou omáčkou hovězí pečeně se šípkovou omáčkou šípková omáčka recepty sipkova omáčka recept divočák recepty recept na sipkovou omacku bazant se sipkovou omackou šípková omáčka recept recept na kance se šípkovou omáčkou šípková omáčka z divočáka divocina se sipkovou omackou se šipkovou hovězí s sipkovou omáčkou
Suroviny: kýta kančí, cibule, mrkev, petržel, citron, džem šípkový, sůl, pepř, olej, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, koření hřebíček, voda, perník na strouhání, jíška máslová, šťáva citronová, džem šípkový, koření na divočinu, koření do perníku, sůl, cukr
Kanec se šípkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2r1v
18 názorů