Celerové řízky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 753 kJ / 180 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,13 g |
Tuky | 1,62 g |
Vláknina | 24,97 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 513 mg |
Sůl | 1,08 g |
Sacharidy | 20,71 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Do těstíčka můžeme přidat i strouhaný sýr. Černá sůl dodá těstíčku trochu vajíčkovou chuť, ale je možné ji nahradit klasickou solí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 4. 2014 19:30
Celerový řízek je dobrý, taky dělávám+. Černá sůl je pro mně velká neznámá, ale Jitka dala vysvětlení, díky
20. 4. 2014 22:47
http://www.spektrumzdravi.cz/sul-cerna-lavova-kala...
asi nejen pro Janu - taky jsem nevěděla, co to je. Smažený celer je dobrý, je tu vícekrát s různými obměnami.
asi nejen pro Janu - taky jsem nevěděla, co to je. Smažený celer je dobrý, je tu vícekrát s různými obměnami.
20. 4. 2014 22:36
Zajímala by mne ta černá sůl. Tu vůbec neznám. Jinak celer taky smažím, ale používám mouku, ne škrobovou moučku.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 18 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 21 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 49 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 55 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Cibule v naší kuchyni - snadno dostupná léčivá síla z přírody. V těchto receptech nesmí chybět!
Další recepty
Tématické fráze: smažený celerový řízek smažené celerové řízky celerovy řízek co uvařit z celeru cerelove rizky celerová rizek celerové řízky se sýrem celerový vývar řízek z celeru celerove recepty co uvařit z z celeru celerové řízky v těstíčku rizek celeru černý bez řízky rizky z cerelu jak uvařit s celerem řízek z z celeru celerové řízky z trouby vývar z celeru celer jako řízek
Suroviny: celer, vývar zeleninový, strouhanka, moučka škrobová, voda, sůl černá, česnek sušený, bylinky sušené
Celerové řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/30l9
3 názory