Kantonske kure
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 988 kJ / 953 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,67 g |
Tuky | 32,46 g |
Vláknina | 5,58 g |
Cholesterol | 1,14 g |
Sodík | 11,89 g |
Sůl | 26,14 g |
Sacharidy | 106,78 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento recept jsem mela ulozeny jeste v pocitaci s ceskou klavesnici a proto jsou v nem hacky a carky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 8. 2014 20:54
Moc hezké
6. 8. 2014 17:04
fAJN JE, ZE SE TAKHLE DAJI TY KURATA CI KACHNY PRIPRAVIT DOPREDU A PREDSMAZENE, VYCHLADLE UCHOVAVAT V MRAZAKU, KDYZ JE JIDLO TREBA PRO VICE LIDI. PAK JEN VYTAHNOUT A KLIDNE ZMRAZENE HODIT DO FRITAKU. TO JSEM OKOUKAKLA OD CINANA, KDYZ JSEM CEKALA VE FRONTE U IMBISU :D VIDELA JSEM, JAK SI TO SMAZI, ALE PRODAVA VYTAZENE Z MRAZAKU. CERSTVE SI DELAL DO ZASOBY OMACKU JSEM SI VYMYSLELA DLOUHOLETYM ZKOUSENIM A ZKOUSENIM pardon za caps
6. 8. 2014 16:49
Super
6. 8. 2014 14:52
Páni, to je porce .. ukládám k vyzkoušení, vypadá to nádherně, určitě je to dobrota
6. 8. 2014 09:45
ÓÓÓ, to je skvostné kuře, uf, hned bych pojedl.
5. 8. 2014 22:57
Uzasny zradylko! bod. Libi se mi ten popis palive omacky..."plavou v ni chilli seminka" jo, vim ktera to je.
Badyanove hvezdicky jsem nedavno vyhodila, nevedouc co uz s nimi, skoda! Mela jsem je ve skrini asi dva roky, a jen z ty podivny lekoricovy vune se mi zvedal kufr; V zadnym jidle z Asie jsem si ale nikdy nevsimla tyhle podivny vune a chute lekorice, i kdyz jsem par receptu cetla a hvezdicky vzdycky byly tam!
Badyanove hvezdicky jsem nedavno vyhodila, nevedouc co uz s nimi, skoda! Mela jsem je ve skrini asi dva roky, a jen z ty podivny lekoricovy vune se mi zvedal kufr; V zadnym jidle z Asie jsem si ale nikdy nevsimla tyhle podivny vune a chute lekorice, i kdyz jsem par receptu cetla a hvezdicky vzdycky byly tam!
5. 8. 2014 21:40
5. 8. 2014 21:32
I mně se to moc líbí
5. 8. 2014 21:09
Velmi pěkné :)
5. 8. 2014 20:43
Hneď by som sa ponúkla, a tými paličkami
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 1 hodinou
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 19 sekundami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 10 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 11 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Kapie jsou oblíbené na zdobení pokrmů studené kuchyně. Používáme je především čerstvé, v pomazánkách je ocení i děti
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Tématické fráze: recept na kentonské kuře kantonská kachna kantonská rýže recept bambus plechovka kure na bambusu recept kantovská rýže recept kure na houbach a bambusu jak rozčtvrtit kuře kuře na bambusu kantonská kuřecí směs křehké kuře kantonské kuře na z bambusu recepty na kure recept kuře s bambusem kachna s bambusem kuře s bambus kantonská rýže recepty kantonske kure a ryzi co je kantonská směs recept na kantovská rýže
Suroviny: kuře, ústřicová omáčka, omáčka sojová, omáčka chilli sladkokyselá, skořice, badyán, zázvor, sůl, pepř, mouka hladká, vejce, olej, česnek, bujón, med, škrob, mrkev, okurka čerstvá, paprika čerstvá červená, žampióny, květák, brokolice, bambusové výhonky sterilované, rýže jasmínová
Kantonske kure
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JjRl
10 názorů